Clouddiensten

De Cloud is definitief doorgebroken! U hoeft zich niet meer druk te maken om servercapaciteit, onderhoud  of te hoge kosten. Laat dat maar aan de cloud over. U kunt zich voortaan op andere zaken richten.

 

Welke cloud past bij u?

Phylax ICT is een expert op het gebied van Cloud Computing en adviseert u graag over de beste oplossing voor uw bedrijf. Cloud oplossingen zijn er in allerlei vormen en maten. Grofweg bieden wij de volgende voorzieningen:

  • Private cloud: een eigen ICT omgeving, gebouwd op een infrastructuur die alleen voor uw activiteiten gebruikt wordt en die wordt gehost in ons datacenter. Deze oplossing is vooral geschikt voor kritische business applicaties met vertrouwelijke gegevens.
  • Public cloud: een kosteneffectieve oplossing waarbij u infrastructuur deelt met andere gebruikers. Hierbij kunt u denken aan Office 365 of onze cloud security
  • Hybrid cloud: een combinatie van Private en Public cloud. Het beste uit twee werelden.

 

Wat zijn de voordelen van de Phylax cloud voor u?

  • Geen investeringen meer in dure hardware;
  • U betaalt alleen voor de capaciteit die u afneemt;
  • Meer flexibiliteit: u kunt makkelijk op- of afschakelen;
  • Uw IT-infrastructuur is voortaan altijd up-to-date en toekomstvast;
  • Garantie dat uw data op een veilige locatie is opgeslagen.

 

Phylax en de cloud

De cloud oplossingen van Phylax ICT zijn state of the art. We stemmen onze private, public en hybride cloud voorzieningen precies af op uw organisatie, zodat deze perfect passen bij uw manier van werken.

Cloud diensten hebben veel voordelen, maar er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden zoals veiligheid, kwaliteit en continuïteit. Vanuit onze jarenlange ervaring met de cloud, weten we goed waar voor u de kansen liggen en de eventuele risico’s. We zetten alle scenario’s voor u op een rij en bekijken samen welke implementatie het beste past bij uw organisatie. Nu en in de toekomst.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de cloud  te bieden heeft en wat wij daarin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We leggen u er graag meer over uit.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.