Dataverbindingen

Dataverbindingen: altijd aan

Wij leveren dataverbindingen zoals ADSL, SDSL, VDSL en glasvezel voor alle soorten toepassingen:

  • Ten behoeve van internetverbindingen;
  • Ten behoeve van telefonie;
  • Voor het koppelen van meerdere vestigingen (IP-VPN).

Het betere werken

Uw medewerkers zijn het meest productief als zij plezierig kunnen werken. De betrouwbaarheid van een internetverbinding is dan heel belangrijk: niets zo vervelend als steeds maar stilvallen. Of de collega’s op locatie niet kunnen bereiken. Wij geloven in Het betere werken en helpen u graag aan een oplossing voor betrouwbaar internet.

Internetverbindingen: zo betrouwbaar mogelijk

Phylax ICT werkt met meerdere leveranciers en zal dus volledig onafhankelijk de meest betrouwbare verbinding aanbieden voor uw situatie. Ook kunnen we verbindingen van verschillende leveranciers (KPN, Versatel, BBned etc.) combineren. Zo zorgen we ervoor dat de kans op uitval van uw internetverbinding wordt beperkt tot een minimum.

IP-VPN

Met IP-VPN is het mogelijk om heel veilig en eenvoudig meerdere locaties samen te voegen, bijvoorbeeld uw datacentrum en thuiswerkers tot één privénetwerk. Dit kan zelfs met verbindingen van verschillende providers. Via een centraal toegangspunt (bijvoorbeeld de Phylax ICT hosted firewall) is het dan mogelijk om internet volkomen veilig te benaderen. Uw IP-VPN is daarmee een zeer flexibel, beheersbaar én betaalbaar alternatief voor lokale firewalls op de verschillende locaties. Een veilig gevoel.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100

Wilt u meer weten?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Dat komen we graag vertellen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via (+31) 088-0072120.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100