Dataverbindingen

Het dataverbruik neemt nog steeds flink toe. Niet alleen privé, ook zakelijk gaat er steeds meer over de lijn. Nu bedrijven massaal overstappen op de cloud, is een goede dataverbinding belangrijker dan ooit. Een trage of haperende internetverbinding gaat al snel ten koste van de productiviteit  en dienstverlening.  Gelukkig zijn er allerlei manieren om ervoor te zorgen dat het niet zover komt.

 

Dataverbindingen in alle soorten en maten

Phylax ICT levert allerlei soorten data-verbindingen zoals ADSL, SDSL, VDSL en glasvezel voor verschillende soorten toepassingen:

  • Ten behoeve van internetverbindingen;
  • Ten behoeve van telefonie;
  • Voor het koppelen van meerdere vestigingen (IP-VPN).

We werken samen met meerdere leveranciers en kunnen dus onafhankelijk advies geven over de beste verbinding voor uw organisatie. Ook kunnen we verbindingen van verschillende leveranciers (KPN, Versatel, BBned etc.) combineren. Handig omdat daarmee de kans op storingen tot een minimum wordt beperkt.

 

Meerdere locaties?

Met IP-VPN is het mogelijk om meerdere locaties veilig en eenvoudig samen te voegen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende filialen of thuiswerkers. Dit kan ook met verbindingen van verschillende providers. Via een centraal toegangspunt (bijvoorbeeld de Phylax ICT hosted firewall) is het mogelijk om internet volkomen veilig te benaderen. Uw IP-VPN is daarmee een zeer flexibel, beheersbaar én betaalbaar alternatief voor lokale firewalls op de verschillende locaties.

 

Interesse?

Wilt u meer weten over de verschillende dataverbindingen die wij aanbieden, neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak om bij een kop koffie te bespreken wat we voor u kunnen doen.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.