Het betere werken

Waar andere ICT-partners ontzorgen, doet Phylax meer. Wij zorgen ervoor dat u beter kunt werken.

Beter werken betekent productief werken

Wij hebben ervaring in uw branche en weten wat er speelt. Onze brancheconsultants adviseren u over de inzet van die ICT-middelen, die zullen bijdragen aan het behalen van uw organisatiedoelstellingen. We werken proactief en helpen uw organisatie succesvol te zijn.

Beter werken betekent betrouwbaar werken

Betrouwbaarheid is de basis: u hebt de zekerheid dat u kunt werken zonder storingen en met een goede performance. Om dit te garanderen, bewaken wij uw ICT-middelen 24×7 en grijpen we direct in wanneer dit nodig is. In dat geval kunt u vertrouwen op onze gegarandeerde respons- en oplostijden.

Beter werken betekent veilig werken

Aandacht voor beveiliging zit in onze genen. Natuurlijk zijn we ISO27001 gecertificeerd (informatiebeveiliging). Ook zorgen we ervoor dat alle benodigde technische voorzorgsmaatregelen voor uw organisatie ‘in place’ zijn. Bovendien kijken we met u mee naar het bewustzijn bij uw medewerkers én naar de organisatorische maatregelen die u moet treffen om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen.

Beter werken betekent prettig en plezierig werken

Uw medewerkers maken het verschil; zij zijn uw kapitaal. Om dit kapitaal optimaal te benutten, moeten uw medewerkers kunnen werken op de manier die zij prettig vinden: op het device van hun keuze, op ieder moment en op elke gewenste locatie.
Onze support is persoonlijk: uw mensen worden ondersteund door een vast team van drie service engineers. Zo hoeven uw mensen nooit de achtergrond van hun vraag toe te lichten.

Beter werken betekent goed samenwerken

Succes is meer en meer afhankelijk van samenwerking met collega’s en partners. Goed samenwerken betekent (veilig) documenten kunnen delen, maar ook bellen, chatten en video conferencen met collega’s, klanten, leveranciers en partners. Wij zorgen ervoor. Geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen, zodat u naadloos kunt samenwerken.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100