IT-beheer

IT beheer: voor het betere werken

Een goede ICT-oplossing is belangrijk. Toch staat of valt alles bij een uitstekende ondersteuning in de jaren na de implementatie. Phylax ICT hanteert vijf speerpunten waarmee we garanderen dat u ook op de lange termijn tevreden blijft met ons. Zodat u beter kunt werken.

Drie vaste aanspreekpunten

Phylax ICT werkt met vaste teams van drie specialisten, die exact op de hoogte zijn van uw situatie. Uw mensen kunnen bij hen rechtstreeks terecht met vragen en voor overleg. Zo houden we de communicatie effectief en voorkomen we dat alle kennis over uw ICT-systeem onbereikbaar vakantie viert op een ver strand.

Ruime openingstijden

Werken buiten kantoor en buiten kantooruren is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Dus vinden wij het logisch dat u ook dan op ons kunt terugvallen. We staan daarom van 7.30 tot 18.00 voor u paraat. Ook 24/7 ondersteuning is mogelijk, als extra optie.

Vaste prijzen

Wij willen niet verdienen aan storingen in een systeem dat we zelf gebouwd hebben. Daar wordt niemand gelukkig van en het leidt in het slechtste geval tot discussies. Wij hanteren daarom vaste prijzen, inclusief het verhelpen van storingen en de standaard wijzigingen. Helder, duidelijk en zonder discussies.

Duidelijke garanties

We garanderen de prestaties van onze ICT-omgevingen én van onze ondersteuning. We staan voor de uptime van uw systemen en voor razendsnelle oplossingen als zich een storing voordoet: uw systeem is altijd binnen 30 minuten weer up and running. En geen minuut later. Minimale downtime, voor maximale persoonlijke uptime van uw mensen.

Die zekerheid kunnen wij bieden door de manier waarop we onze netwerken inrichten en dankzij de unieke tools die we gebruiken om problemen te signaleren, te analyseren en te verhelpen.

Onze garanties zijn geen loze beloften: we hebben er concrete boetes aan gekoppeld. Dit betekent dat u automatisch een creditnota ontvangt als we de afgesproken prestaties niet zouden leveren. Al is die kans zeer klein: we geven er de voorkeur aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Transparante opzet

Een goede opzet hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij bieden drie varianten ICT-beheer en daarmee voor elke organisatie een passende opzet. Welke opzet sluit het beste aan bij uw wensen?.

modue

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100