Mobiliteit & Samenwerken

Flexibiliteit, digitale dienstverlening, co-creatie en samenwerking in ketens. Phylax denkt graag vooruit. We sorteren voor op de ontwikkelingen van morgen zodat u klaar bent voor de toekomst.

 

Alles voor het betere werken

We leveren betrouwbare omgevingen waarin mensen veilig, prettig en productief kunnen werken en samenwerken. Altijd, overal en op ieder apparaat.

Het betere werken heeft de toekomst, maar er is wel wat voor nodig om het tot een succes te maken:

  • Een stabiele en betrouwbare infrastructuur;
  • Goede (draadloze) verbindingen voor telefonie en internet;
  • De juiste inrichting zodat medewerkers overal en altijd veilig kunnen inloggen op hun werkomgeving;
  • Documenten, contacten, agenda, e-mail en software die overal toegankelijk zijn;
  • Extra voorzieningen om online informatie uit te kunnen wisselen, samenwerken en/of te vergaderen. Denk daarbij aan oplossingen als SharePoint Team Site, Yammer, Skype for Business.

Phylax heeft veel ervaring met het inrichten van flexibele, digitale werkplekken die de medewerkers in staat stellen hun werk optimaal in te richten. We weten wat er mogelijk is, maar ook welke risico’s het flexibele werken met zich meebrengt en hoe u daar het beste mee om kunt gaan.

 

Gebruikersvriendelijke én veilig!

We zoeken altijd naar de optimale balans tussen gebruiksgemak en veiligheid. U wilt immers niet dat uw bedrijfskritische gegevens op straat komen te liggen. Dat snappen we en we nemen dan ook uitgebreide voorzorgsmaatregelen om datalekken te voorkomen.

 

Interesse?

Bent u op zoek naar een ervaren ICT partner die met u mee wil denken over de beste manier om uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.