Werken bij Phylax ICT

Netwerkengineer (implementaties en 3e-lijns)

Zie je het al voor je? Je stapt samen met een gloednieuwe collega ons kantoorpand binnen, bespreekt dat onterecht afgekeurde doelpunt van afgelopen weekend, geeft de stagiair wat handige tips voor zijn nieuwe gamecomputer, en net nadat je de strijd bent aangegaan met je mailbox, heeft de manager je nodig: “Onze nieuwe klant wil af van hun huidige netwerkomgeving en wil er graag een betere voor terug.”. Kan jij deze klant verlossen van dit probleem? En heb je al wat ideeën over hoe je dit zou aanpakken? Top! Blijf nog even hangen, misschien hebben we wat interessants voor je;)

Ja, de bovenstaande situatie kan behoorlijk wat stress met zich meebrengen en vereist nogal wat adequate kennis op het gebied van ICT. We zullen er dan ook voor zorgen dat je in een relaxte omgeving terecht komt waarin informaliteit, transparantie en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Zo heb je een manager die bereid is om naar je te luisteren en je graag verder helpt, bieden we trainingen aan om je ICT-kennis up-to-date te houden en zijn je collega’s altijd wel te strikken voor een kopje koffie.

Hoe jouw dag eruit gaat zien? Hoofdzakelijk kan je functie worden verdeeld in twee domeinen: implementatiewerk en 3e-lijnswerk.

 • Het implementatiewerk bestaat uit het mede-vervangen van bestaande infrastructuren en het mede-implementeren van nieuwe omgevingen. Deze omgevingen zullen veel van doen hebben met firewalls, switches, wifi en netwerkprotocollen. Merken waarmee wij werken zijn Cisco, Fortinet, HP en Ruckus.
 • Het 3e-lijnswerk betreft het oplossen van de complexere klantproblemen. Het is hierbij de kunst om een simpele oplossing te bieden voor het complexe probleem van de klant.

Vaak zal je het implementatiewerk uitvoeren bij de klant op kantoor en het 3e-lijnswerk vanuit één van onze eigen kantoorpanden. Heb je zin om eens een dagje vanuit huis te werken? Dan is dat natuurlijk bespreekbaar!

Heb jij:

 • Goede toepasbare kennis van firewalls, switches en wifi;
 • Goede kennis van netwerkprotocollen;
 • Goede kennis van Windows Server, Office 365 en virtualisatie is een pré;
 • Kennis van VoIP is een pré;
 • Interesse in nieuwe technieken;
 • Het vermogen om verder te gaan dan het bestrijden van symptomen en pak je problemen bij hun wortel aan?

Dan bieden wij jou:

 • Geld;
 • Gezellige collega’s bij wie je terecht kunt voor vragen of gewoon voor een praatje. Goeie tip voor als je denkt dat ze plotseling verdwenen zijn: je vindt ze waarschijnlijk terug in de mancave (eigenlijk een man/womancave, maar dat klinkt niet zo catchy);
 • Een werkomgeving die bereid is vooruit te kijken en initiatieven van iedereen serieus neemt;
 • Een mobiliteitsregeling (auto of vergoeding), een vaste onkostenvergoeding, telefoon en laptop;
 • Een flexibele functie. De verhouding projectwerk/3e-lijnswerk hoeft bijvoorbeeld niet per se 50/50 te zijn. Ook van een strikt 9-tot-5 rooster kan worden afgeweken. Samen zoeken we naar een werkindeling die het best past in jouw situatie;
 • Trainingen en opleidingsmogelijkheden om je kennis op peil te houden. Hierbij houden we ook je persoonlijke ontwikkeling in het oog.

Oja, leuk je te ontmoeten trouwens. We zullen ons nog even voorstellen.

Over Phylax ICT:

Al bijna twintig jaar richt Phylax ICT de ICT-omgeving van haar klanten in. Hierbij leggen we de focus altijd op de klant. Niet alleen de klant in het algemeen, maar vooral ook individueel. De ene klant is de andere niet. Een inkopper natuurlijk, maar wel ontzettend belangrijk om ons dat te realiseren.

Wij lossen complexe problemen op, en we houden dat het liefst zo simpel mogelijk. Als een klant door de bomen het bos niet meer ziet, is het aan ons de taak om die bomen in recordtijd neer te maaien en ze een eenvoudige sleutel tot de oplossing te bieden. En als het even kan, steken we die sleutel zelf in het slot en doen de deur voor ze open.

Ook zijn we ervan op de hoogte dat we niet altijd maar hetzelfde trucje kunnen uitvoeren om de problemen van de klant op te lossen. Daar ontwikkelt de ICT-sector zich simpelweg te snel voor. Daarom is het essentieel dat alle Phylaxers up-to-date blijven van de laatste nieuwtjes in de ICT-wereld. Dit bewerkstelligen we aan de ene kant door mensen aan te nemen die niet terugdeinzen voor verandering en nieuwsgierig zijn naar hoe ICT zich kan ontwikkelen in de toekomst. Aan de andere kant bieden we die mensen trainingen en opleidingsmogelijkheden aan om hun ambities gedaante te geven. Op deze manier genieten onze klanten van de nieuwste oplossingen uit de wereld van de ICT (dit doen we volgens de richtlijnen van Het Betere Werken) en bouwen onze werknemers een springplank om hun persoonlijke aspiraties na te steven.

Tenslotte, als het aan ons ligt houdt onze verantwoordelijkheid niet op bij een KVK-inschrijving en een paar ondertekende arbeidscontracten. Wij hebben de ambitie om daadwerkelijk zorg te dragen voor onze werknemers en hun families, onze klanten en onze maatschappij. Onder hoge stress kan men niet effectief werken, worden onze klanten niet goed bediend en wordt de maatschappij daar ook niet beter van. Daarom is bij Phylax alles bespreekbaar en streven we een cultuur na waarbij eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Beëindig nu onze zoektocht en stuur ons een berichtje!

Frank van Laarhoven
Fvlaarhoven@phylax.nl
088 00 72 122
Den Bosch

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M

5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100

Kantoor Bergeijk

Stökskesweg 9 5571 TJ Bergeijk

Tel: +31 88 0072100

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M 5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100

Kantoor Bergeijk

Stökskesweg 9 5571 TJ Bergeijk

Tel: +31 88 0072100

Kantoor Breda

Lijndonk 4 4825 BG Breda

Tel: +31 88 0072100