Strategisch partner

Phylax ICT denkt graag vooruit. Wij zijn gefascineerd door de enorme mogelijkheden die ICT biedt.  We helpen bedrijven om hierin de juiste keuzes te maken zodat ze ook op de lange termijn beter kunnen werken.

We snappen dat de technische mogelijkheden voor u alleen een middel zijn en niet het doel. Daarom combineren we onze kennis van de techniek met kennis van uw sector. Op basis daarvan  inventariseren we met u de meest optimale en efficiënte oplossing voor uw organisatie. Een oplossing waarin uw strategisch voordeel voorop staat. We zorgen ervoor dat u sneller, beter of goedkoper gaat werken dan uw concurrent. Ons ultieme doel!

Ook na oplevering van uw omgeving, blijft Phylax ICT betrokken bij uw organisatie. Niet alleen staan we  24/7 per dag voor u klaar bij vragen of problemen. Ook evalueren we elk kwartaal onze dienstverlening met u en adviseren we u over nieuwe ontwikkelingen en kansen. Wij ondersteunen waar dat mogelijk is, maar natuurlijk houdt u altijd zelf de regie.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100