Support

Het implementeren van een goede ICT-oplossing is belangrijk. Maar alles staat of valt bij de ondersteuning daarna. Phylax ICT hanteert vijf speerpunten waarmee we garanderen dat u ook op de lange termijn blij met ons blijft:

 • Drie vaste aanspreekpunten
  Phylax ICT werkt met vaste teams van drie specialisten die stuk voor stuk exact op de hoogte zijn van uw situatie. Bij hen kunnen uw mensen rechtstreeks met vragen of voor overleg terecht. Zo houden we de communicatie effectief en voorkomen we dat alle kennis over uw systeem opeens onbereikbaar op een ver strand vakantie viert.
 • Ruime openingstijden
  Overal en altijd werken is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Dus vinden wij het  de normaalste zaak dat u ook voor negenen en na vijven op ons kunt terugvallen. We staan elke werkdag van 7.30 tot 18.00 voor u paraat. Mocht dat nodig zijn dan is uitbreiding hiervan tot 24/7  mogelijk.
 • Vaste prijzen
  Wij willen niet verdienen aan storingen in een systeem dat we zelf hebben gebouwd. Daar wordt niemand gelukkig van en het leidt in het slechtste geval tot behoorlijke discussies. Wij hanteren daarom vaste prijzen, inclusief het verhelpen van storingen en de standaard wijzigingen. Helder, duidelijk, en zonder discussies.
 • Duidelijke garanties
  We garanderen de prestaties van onze ICT-omgevingen én van onze ondersteuning. We staan voor de uptime van uw systemen en voor razendsnelle oplossingen als zich een storing voordoet. Onze garanties zijn geen loze beloften – we hebben er concrete boetes aan gekoppeld. Dat betekent dat u automatisch een creditnota ontvangt als we de afgesproken prestaties niet leveren. Al is die kans zeer klein: we geven er de voorkeur aan om uw verwachtingen te overtreffen.
 • Transparante opzet
  Een goede opzet hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij bieden varianten in ICT beheer van ondersteuning op basis van een vast aantal afgesproken uren of op basis van alles inclusief.
  Onze consultants gaan graag daarover het gesprek met u aan en adviseren de best mogelijk vorm van ondersteuning.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.