Werken bij Phylax ICT

 

Project / 3e lijns ICT professional

Vind jij het leuk om ICT-oplossingen voor bedrijven te ontwerpen en implementeren? Ben jij een ambitieuze ICT’er die onoplosbare problemen altijd weet op te lossen? Vind jij vrijheid en zelfstandigheid in je werk belangrijk en heb je genoeg verantwoordelijkheidsgevoel om dit te kunnen dragen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Vacature project / 3e lijns ICT professional

Ons doel is om klanten Het Betere Werken te bieden. Door een dusdanige inrichting van de ICT-omgeving realiseren we voor onze klant een strategisch voordeel ten opzichte van haar concurrenten. Jij bepaalt in samenspraak met de klant welke systemen en ICT-oplossingen het beste bij zijn bedrijf passen – denk aan infrastructuur (server, netwerk en firewall), VoIP, laaS en cloudoplossingen – en ontwerpt en implementeert vervolgens de oplossing voor deze klant.

Ook wanneer er onoplosbare problemen zijn waar je eerste- of tweedelijns collega’s niet uit komen, wordt jij ingeschakeld Met jouw expertise en skills ben je in staat om complexe problemen op te lossen voor de klant. Natuurlijk ben en blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Een hoop taken die op jouw bordje liggen dus. We vinden het daarom belangrijk dat je deze taken verdeelt in goed overleg met collega’s. In dit overleg bepaal je op basis van je voorkeur of jij met projecten of met derdelijns werkzaamheden aan de slag gaat. De projectwerkzaamheden liggen voornamelijk bij de klant en de derdelijns ondersteuning is intern.
Het betreft een fulltime functie. Werktijden zijn flexibel en vanuit huis werken is (na een goede afstemming) een optie. Je hebt dus veel vrijheid om je baan zo te ontwerpen dat die naadloos aansluit bij jouw wensen. Maar with great power comes great responsibility en die moet je kunnen dragen.

Binnen jouw functie zijn er veel trainingen en opleidingsmogelijkheden om je kennis up-to-date te houden. Je kunt je dus blijven ontwikkelen en het is belangrijk dat je dit ook leuk vindt. Daarnaast zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden.

Wij vragen

 • Minimaal vijf jaar ervaring in Windows-omgevingen (gebruikerssupport, werkplek- en serverimplementaties).
 • Goede kennis van Windows Server, Office365, virtualisatie.
 • Kennis van VoIP, routing en/of firewalls is een pré.
 • Interesse in nieuwe technieken.
 • Je bent in staat om over problemen heen te kijken en een structurele oplossing of verbetering voor te stellen.

Wij bieden

Een informele, vriendelijke en professionele werkomgeving waarin de volgende kernwaarden centraal staan: focus op gebruikers, georganiseerd, teamgeest, omgaan met verandering, ownership en persoonlijke ontwikkeling.

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mobiliteitsregeling (auto of vergoeding), een vaste onkostenvergoeding, telefoon en laptop.
 • Een flexibele functie die je volledig zelf kunt invullen met veel verantwoordelijkheid.
 • De ruimte om op flexibele tijden en vanuit huis te werken.
 • Trainingen en opleidingsmogelijkheden om je kennis op peil te houden.

Locatie

Den Bosch

Over Phylax ICT

Met bijna twintig jaar ervaring is Phylax ICT een allround specialist op het gebied van het inrichten van ICT voor bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit ruim 50 professionals met een grote passie voor techniek. We houden van complexe problemen en simpele oplossingen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om onze kennis op peil te houden. Daarom investeren wij ook aanzienlijk meer dan gebruikelijk in opleidingen voor onze medewerkers.

Phylax ICT denkt graag vooruit. Wij zijn gefascineerd door de enorme mogelijkheden die ICT biedt. We helpen klanten hierin de juiste keuzes te maken. Keuzes voor de toekomst. Ons uiteindelijke doel is voor klanten Het Betere Werken te bereiken. Een organisatie behaalt de beste resultaten als uw medewerkers productief werken, betrouwbaar werken, veilig werken, plezierig werken en goed samenwerken. Die doelen samen noemen wij Het Betere Werken.

Verder geloven wij in eerlijkheid en transparantie, zowel intern als in de omgang met klanten. We nemen verantwoordelijkheid voor onze klanten, voor onze medewerkers en hun families en ook voor onze maatschappij. Duurzame kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch. Daarnaast heeft Phylax ook een vestiging in Bergeijk. Lees hier meer over Phylax ICT.

Onze bedrijfscultuur

Wij hebben de perfecte baan voor jou als je de volgende vragen met JA kunt beantwoorden:

 • Wil je werken in een club met gelijkgestemden met een passie voor ICT-gebruikers?
 • Ben je op je best in een informele omgeving met veel eigen verantwoordelijkheid?
 • Hou je van direct contact met klanten?
 • Werk je graag in een team?
 • Houd je je kennis graag op peil door het volgen van trainingen?
 • Wil je een resultaat afleveren in plaats van een afgetekende urenlijst?
 • Wil jij het verschil maken?

Reageer direct

Spreekt deze vacature je aan? Neem dan contact op met Frank van Laarhoven via e-mail Fvlaarhoven@phylax.nl of bel naar 088 00 72 122. Tot snel!

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100

Kantoor Bergeijk

Stökskesweg 9
5571 TJ Bergeijk

Tel: +31 88 0072100

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100

Kantoor Bergeijk

Stökskesweg 9
5571 TJ Bergeijk

Tel: +31 88 0072100

Kantoor Breda

Lijndonk 4
4825 BG Breda

Tel: +31 88 0072100