Wat bieden wij

Geïntegreerde kantoor automatisering

Phylax ICT biedt al vele jaren hoogwaardige, innovatieve oplossingen voor kantoorautomatisering. Wij leveren de meest uiteenlopende diensten: van de cloud, IT-beheer, (mobiele) telefonie en dataverbindingen, tot communicatie-oplossingen, software en hardware. Van werkplekken tot en met de onderliggende infrastructuur. U krijgt een complete werkomgeving die precies aansluit op uw wensen en behoeften.

Strategisch partner

Phylax ICT denkt graag vooruit. Wij zijn gefascineerd door de enorme mogelijkheden die ICT biedt. We helpen u hierin de juiste keuzes te maken. Keuzes voor de toekomst.

Ons uiteindelijke doel is voor u Het betere werken te bereiken. Uw organisatie behaalt de beste resultaten als uw medewerkers productief werken, betrouwbaar werken, veilig werken, plezierig werken en goed samenwerken. Die doelen samen noemen wij Het betere werken.

Onze diensten

Phylax ICT heeft meerdere middelen die we inzetten om voor u Het betere werken te bereiken:

Lees meer over:

Hoe werkt Phylax ICT?

 

Om u de beste oplossing te kunnen adviseren, starten we altijd met een uitgebreid inventarisatietraject: we staan even stil bij de rol van ICT in uw bedrijf.

Wij begrijpen dat technische mogelijkheden een middel zijn en niet een doel op zich. Daarom combineren we onze kennis van de techniek met kennis van uw sector. Op basis daarvan bepalen we samen met u wat de optimale en meest efficiënte oplossing is voor uw organisatie. Een oplossing waarin uw strategische voordeel voorop staat. We zorgen ervoor dat u sneller, beter of goedkoper gaat werken dan uw concurrent. Dat is ons ultieme doel!

We geven een goed onderbouwd advies over een toekomstvaste oplossing die past bij uw wensen en ambities. Die oplossing presenteren we met een beschrijving van kosten en functionaliteit in wat wij een ‘ICT Business Case’ noemen.

 

 

 

 

Na uw akkoord, gaan wij aan de slag met de implementatie. We maken gebruik van standaard software, waar nodig aangevuld met maatwerk koppelingen: zo ontstaat een optimale en efficiënte totaaloplossing. Efficiënt door het gebruik van standaard componenten, optimaal omdat het precies aansluit op uw wensen en behoeften.
Ook na oplevering van uw ICT-omgeving, blijft Phylax ICT betrokken bij uw organisatie. Niet alleen staan we 24/7 voor u klaar bij vragen of problemen, ook evalueren we elk kwartaal onze dienstverlening met u. Daarnaast adviseren we u over nieuwe ontwikkelingen en kansen. Wij ondersteunen waar dat mogelijk is, natuurlijk houdt u altijd zelf de regie.

Kennis van uw sector

 

Wij willen de beste zijn in wat we doen. Daarom heeft Phylax ICT zich gespecialiseerd in een aantal specifieke sectoren:

We kennen deze bedrijfstakken door en door en weten dus precies hoe we daarop kunnen inspelen. Welke trend of nieuwe regelgeving komt eraan? Vraag het Phylax ICT! Door onze goede samenwerking met universiteiten, kennisinstituten en branche-organisaties zijn we altijd up-to-date.

Zo bieden we u de zekerheid dat u klaar bent voor de volgende generatie toepassingen. De digitale revolutie is nog lang niet afgelopen, maar krijgt steeds meer vorm. Techniek wordt meer en meer een onderdeel van ons bestaan. Of het nu gaat om IoT, de blockchain, artificial intelligence of 3D-printen. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat u voorbereid bent op de toekomst!

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100