Wie zijn wij

Het team

Met bijna twintig jaar ervaring is Phylax ICT een allround specialist op het gebied van het inrichten van ICT voor bedrijven en organisaties.

Het team van Phylax ICT bestaat uit ruim 50 professionals met een grote passie voor techniek. Ze houden van complexe problemen en simpele oplossingen. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om hun kennis op peil te houden. Daarom investeren we ook aanzienlijk meer dan gebruikelijk in opleidingen van onze  medewerkers.

Innovatief

Phylax ICT denkt graag vooruit. Wij zijn gefascineerd door ICT en de mogelijkheden die het biedt.  Als we bedrijven kunnen helpen om de juiste ICT keuzes te maken waarmee ze ook op de lange termijn  beter  kunnen werken, dan is onze missie geslaagd.

We denken niet alleen vanuit de mogelijkheden die de techniek biedt maar vooral vanuit de eisen en wensen die de markt stelt om een strategische voorsprong te realiseren en te behouden.

Daarbij gaan we altijd voor de optimale oplossing. We gebruiken daarbij de nieuwste technieken en  werken samen met partners die net als wij tot de top behoren en specialist zijn op eigen terrein.

Innovatie zit in ons DNA. De blockchain of artificial intelligence lijken nu nog misschien ver weg, maar het geeft een veilig gevoel een partner te hebben die deze ontwikkelingen voor u op de voet volgt.

Onze waarden

Onze kernwaarden komen terug in al onze handelingen en uitingen. We nemen verantwoordelijkheid voor onze klanten, onze medewerkers en hun families maar ook voor onze maatschappij.

We geloven sterk in Transparantie. Wij zijn helder in onze afspraken met u, onze tarieven, de opbouw hiervan en wat u van ons kunt verwachten.

Duurzame Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Met de digitalisering van de samenleving neemt het energieverbruik steeds meer toe. Met name het toenemende dataverkeer en de daarbij behorende opslag kosten een hoop kostbare stroom. Wij laten dit aspect altijd zwaar meewegen bij het bepalen van onze oplossingsrichting. Ook onze partners worden hierop geselecteerd.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.

Kantoor ’s Hertogenbosch

Hambakenwetering 5M
5231 DD ’s Hertogenbosch

Tel: +31 88 0072100